DIY | Creatief kleurboek Action

Toen ik laatst bij de Action bij was, kwam ik dit kleurboek voor volwassenen tegen. De meeste van dit soort kleurboeken zijn rond de 15 tot 20 euro, dus voor maar 1 euro wilde ik het wel eens uitproberen!

Er zijn ongeveer drie verschillende kleurboeken, met ieder 24 kleurplaten. De kleurplaten zijn best wel gedetailleerd en het inkleuren is dus wel een precies werkje. De kleurplaten zijn enkelzijdig gedrukt, dus als je liever kleurt met stiften kan het niet snel doordrukken op een andere kleurplaat.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het leuker vind dan ik in eerste instantie had verwacht. Als ik even geen zin heb om tv te kijken of een boek te lezen als ik van stage kom, pak ik soms dit kleurboek erbij en zet ik een muziekje op om uit te rusten van een lange stage of schooldag!

0 reacties:

Een reactie posten

 
Welkom op mijn blog! Ik ben Melissa, 21 jaar en schrijf hier over alles wat ik leuk vind: DIY, recepten, een klein beetje beauty en nog veel meer. Laat vooral tips en idee├źn achter in de reacties of via het e-mail adres op de contact pagina.

Mywondergarden
BlogSociety